The 2-Minute Rule for بیماری پلاسما سل چیست
The 2-Minute Rule for بیماری پلاسما سل چیست
Blog Article
آدوراطب مقالات اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن
۸ ترفندهای کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی که کارتو آسون میکنه!
سل به عنوان یکی از بیماریهای التهابی گرانولومــاتوز دستهبندی میشود. ماکروفاژها، لنفوسیتها تی، لنفوسیتها بی و فیبروبلاستها از جمله سلولهایی هستند که جمع میشوند تا گرانولومها را تشکیل دهند. لنفوسیتها، ماکروفاژهای آلوده را احاطه میکنند. گرانولوم از انتشار میکوباکتریها جلوگیری کرده و یک محیط محلی را برای تعامل سلولهای سیستم ایمنی بدن فراهم مینماید.
علاوه بر غلات و حبوبات، پاستا و محصولات پختهشده مانند نان، کیک، بیسکوییت و سایر مواد غذایی بستهبندیشده که ممکن است حاوی گلوتن باشند، عبارتند از:
افرادی که در آن نزدیکی باشند، میتوانند با نفس کشیدن باکتریها به این عفونت آلوده شوند.
[۵] در کشورهای توسعهیافته، سل کمتر شایع است و بهطور عمده در مناطق برونشهری یافت میشود. در سال ۲۰۱۰، نرخ سل در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر در مناطق مختلف جهان بدین شرح بود:
کلیهی حقوق این بیماری سل در گوساله وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.
در چهار ماه بعد، تنها ریفامپیسین و ایزونیازید تجویز شود.[۷] در صورتی که مقاومت به ایزونیازید بالا باشد، میتوان به جای آن از اتامبوتول در چهار ماه پایانی استفاده کرد.[۷] بیماری عودکننده[ویرایش]
فردین گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۰۶ در ۴:۱۶ ب٫ظ سلام من قبلااگه بگم بخاطراین بیماری چقدرزجرکشیدم باورنمیکنیدچون تشخیص ندادم مریضیم چیه اماالان بارعایت کردن موادغذایم هیچ مشکلی ندارم وخیلی هم خوشحالم
باکتریهای سل میتوانند از یک منطقه آسیبدیده بافت وارد جریان خون می شوند. آنها میتوانند در سراسر بدن گسترش یافته و کانونهای متعدد عفونت را ایجاد کنند که مانند برآمدگیهای کوچک سفید در بافتها دیده میشوند.
بیماری سل، فارغ از این که کدام قسمت بدن را درگیر میکند، با برخی علائم همراه است. از جمله این علائم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در سال ۲۰۱۰، هند بالاترین تعداد کل موارد ابتلا به سل در سراسر جهان را داشت. یکی از دلایل، مدیریت ضعیف این بیماری توسط بخش مراقبتهای بهداشتی خصوصی بود.
[۶] این مشکل در کشورهای جنوب صحرای آفریقا که در آن نرخ اچآیوی بالاست، شایع است.[۳۲][۳۳]
هنگامی که افراد مبتلا به سل فعال آواز بخوانند یا سرفه، عطسه، صحبت و یا تف کنند، ذرات عفونی معلق در هوا (بیماری هوابرد) به قطر ۰٫۵ تا ۵ میکرومتر را پخش میکنند.